Tervetuloa

Tule tutustumaan olympialuokkien soutuun!
Olympialuokkien soudun isoveneiden ja juniorien SM-mitaleista kilpailtiin viikonloppuna Valkeakoskella. Hämeenlinnan Soutajien joukkue menestyi vaikeissa sivutuuliolosuhteissa erinomaisesti saavuttaen yhteensä viisi SM-mitalia ja lukuisia muita hyviä sijoituksia.
Vuosikokous (14.2.2017)
Soutajat vetävät viimeisiä harjoituksiaan Katumajärvellä ennen siirtymistä talveksi sisätiloihin.
Hämeenlinnan Soutajien kilpailijat menestyivät hienosti soudun SM-kisoissa viikonloppuna Valkeakoskella. Kisoissa soudettiin juniorien SM-kisat kaikissa veneluokissa ja aikuisten sarjoissa isoissa veneissä. Seura saavutti oli neljä kultaa, kolme hopeaa ja neljä pronssia sekä lukuisia erinomaisia pistesijoja.
Hämeenlinnan Soutajat järjestävät tänä vuonna Melonta- ja Soutuliiton vuosittaisen nuorten suurleirin Hämeenlinnan Katumajärvellä
Oikeiden tekniikoiden hallitseminen on tärkeää.
Hämeenlinnan Soutajien kesäkausi päättyi melkoiseen menestykseen sprinttimatkan SM-kilpailuissa Porvoossa viikonloppuna. Seura sai liikkeelle hyvin harjoitelleita venekuntia kaikkiin juniori-ikäluokkiin sekä miesten yksikköön ja pariairokaksikkoon.