Syys- ja talvikausi alkaa

22.10.2016

Soutajat vetävät viimeisiä harjoituksiaan Katumajärvellä ennen siirtymistä talveksi sisätiloihin.

Avovesikausi lähestyy loppuaan vesien kylmentyessä. Seuran soutajat jatkavat vesillä harjoittelua ja taitojen kehittelyä niin pitkään kun säät sen vain sallivat, mutta juniorisoutajat siirtyvät sisälle viimeistään marraskuun puolivälissä. Aika pitkään Suomessa voi vesillä nykyään soutaa!

Talven teemana tulee olemaan juniorien monipuolinen harjoittelu sisäsoudun, vaellusten, pelivuorojen ja crossfitin muodossa, kolme yhteisharjoitusta viikossa. Juniorien crossfit (alkaa joulukuussa) on avoin kaikille kestävyyslajeista kiinnostuneille nuorille, kysele ihmeessä lisää: hameenlinnansoutajat at gmail.com .

Ylipäätään toimintaamme toivotetaan tervetulleeksi uusia jäseniä myös talvikaudella; talvella opittujen perustaitojen kanssa on helpompi aloittaa kesällä vesillä soutaminen. Hyvä uimataito ja vähintään 10 vuotta ikää ovat perusedellytykset soutuharrastuksen aloittamiselle. Aikuisillekin jäsenille on talvikaudella yhteisharjoitus torstai-iltaisin.